Nyt kyllä olen onneni kukkuloilla. Löysin aivan UPEAN kirjasarjan taas kerran. Epäilen vahvasti että kukaan ei ole lukenut tätä.. Ellei satu pitämään fantasia,draama ja seikkailu kirjoista. Varjojen kaupungit 1 : Luukaupunki on aivan mahtava avauskirja tälle trilogialle. Vaikka ehkä takakannessa lukeva teksti ei välttämättä herätä kiinnostusta silti kannattaa vilkaista. Aivan mahtava.. Ei sitä pysty melkein sanoin kuvailemaan. Ja tämä päätyy kirjaesittelyyn koulutehtävään :D

SPOILAUS VAROITUS!

Aluksi olin aivan pihalla, kun yritin pysyä kärryillä,että mitä tässä kirjassa tapahtuu.. Varjonmetsästäjiä.. Häh!? Kaikki tuntu olevan ihan liian monimutkasta ja ajattelin ensin lopettaa tän kirjan kesken.. Mutta onneks jatkoin. Siitä lähtiki että jäin koukkuun tähän :D Sitte tipahteli vaikka mitä pommeja! SPÄM! Pahin oli se kun Jace paljastu Claryn veljeks! Mä olin ihan että ''NOOOOUUUU!'' Ne on sen verran hyvä pari,että en halua että ne joutuu eroon toisistaan. Mutta onneks kaikki kääntyy hyväks :D Spoilauksia oli pakko lukee 4. osasta. Odotan innolla jo kun 5. osa suomennetaan. Sit leijun taivaassa. Vielä enemmän odotan tätä tulevaa elokuvaa. Varsinki kun Jacen näyttelijä on niin komee että voisin pyörtyä siihen paikkaan onnesta. Lily Collins ja Jamie Cambpell Brown on myös oikeessakin elämässä pari. Söpö sellanen. Taidampa vielä listata nää osat nyt sitten tänne.

Varjojen kaupungit: 1 : Luukaupunki

Varjojen kaupungit: 2 : Tuhkakaupunki

Varjojen kaupungit: 3 : Lasikaupunki

Varjojen kaupungit: 4 : Langenneiden enkeleiden kaupunki

The Mortal Instruments: 5 : City of lost souls ( Arvelisin suomennoksen olevan Varjojen kaupungit: 5 : Eksyneiden sielujen kaupunki) (Ei vielä ilmestynyt tosiaan suomenkielisenä)

Elokuvan traileri löytyy tästä linkistä : http://www.youtube.com/watch?v=hc4CiTvQ-YE